O nama

PočetnaO nama

 

 

 

 

 

PROIZVODI PO STANDARDIMA EU

Preduzeće EZ d.o.o. Kaćuni- Busovača egzistira od 1989. Godine. Na tržištu je prisutno sa tri različita, ali međusobno povezana proizvodna programa i to: - Program proizvodnje sredstava za održavanje higijene (kućna hemija), pod prepoznatljivim imenom TISal, Citral, GLANZ, Lilla i DAILY. - Program proizvodnje kozmetičkih preparata pod nazivom „Royal line“ - Program prizvodnje ekološki prihvatljive brizgane i puhane ambalaže koja se koristi za zadovoljenje vlastitih potreba, tako i za potrebe drugih proizvođača (PET, PE, PP).

Proizvodi

 

 

 

 

 

 

U okviru programa „TISal“, "Citral", "Lilla" "GLANZ", "DAILY" i „ROYAL LINE“ nalazimo trideset proizvoda za široku potrošnju u 80 različitih pakovanja. Plasman i distribuciju proizvoda obavljamo na kompletnoj teritoriji BiH, kao i na teritoriji Hrvatske, Srbije i Slovenije.

U okviru programa „TISal“, "Citral", "Lilla" "GLANZ", "DAILY" i „ROYAL LINE“ nalazimo trideset proizvoda za široku potrošnju u 80 različitih pakovanja. Plasman i distribuciju proizvoda obavljamo na kompletnoj teritoriji BiH, kao i na teritoriji Hrvatske, Srbije i Slovenije. Poseban akcent dat je na razvoj tehnologije, stalno uvođenje novih proizvoda, kao i permanentno usavršavanje postojećeg kadra. Visoke standarde kvaliteta, kao i zavidan dizajn proizvoda, poduzeće održava zahvaljujući poslovnim i prijateljskim vezama s poznatim svjetskim proizvođačima srodnih djelatnosti. Sirovine koje se koriste u proizvodnji su isključivo EU porijekla što garantuje visok stepen kvaliteta proizvoda, sukladnost sa Standardima i Direktivama Evropske Unije što pridonosi uklanjanju štetnih tvari za okoliš, kancerognenih materija i alergenih faktora. Cilj nam je zadržati i stalno unaprijeđivati vodeću poziciju proizvođača sredstava za čišćenje i kozmetike u BiH.

Ambalaža