Proizvodi usklađeni sa standardima EU

U okviru programa "GLANZ", "ELLA", "LILLA", "TISAL", "DAILY" i "CITRAL" nalazimo 41 proizvod za široku potrošnju u 135 različitih pakovanja. Plasman i distribuciju proizvoda obavljamo na kompletnoj teritoriji BiH, kao i na teritoriji Hrvatske, Srbije, Slovenije, Gane, Švicarske, Crne Gore, Švedske i Saudijske Arabije.

Poseban akcenat dajemo na razvoj tehnologije, stalno uvođenje novih proizvoda, kao i permanentno usavršavanje postojećeg kadra. Visoke standarde kvaliteta, kao i zavidan dizajn proizvoda, poduzeće održava zahvaljujući poslovnim i prijateljskim vezama s poznatim svjetskim proizvođačima srodnih djelatnosti. Sirovine koje se koriste u proizvodnji su isključivo EU porijekla što garantuje visok stepen kvaliteta proizvoda, sukladnost sa Standardima i Direktivama Evropske Unije što pridonosi uklanjanju štetnih tvari za okoliš, kancerogenih materija i alergenih faktora.

Naša misija

“Kvalitetan proizvod je naš imperativ i prepoznat je od strane naših kupaca, kao i krajnjih potrošača”

Naša vizija

“Naša vizija je konstantno usavršavanje kadra, razvoj nove tehnologije, kao i uvođenje kvalitetnih proizvoda, što je garancija stabilnosti i rasta firme”

Najnoviji proizvodi

Budite prvi koji će probati naše nove proizvode

Vaše prijave možete slati putem forme. Ispunite formu s vašim podacima (Ime, prezime…CV..). Nakon uspješnog unosa svih traženih podataka pošaljite nam formu. Javit ćemo vas se u najkraćem roku.

Naši certifikati

ISO 9001

HACCP

QUDAL